HONDENMAND BLAUW

€ 25,00
Inclusief BTW

Hoogwaardige hondenmand met uitneembaar kussen
Leverbaar in diverse kleuren en formaten

Formaat
Aantal
op voorraad

Doe jij er alles aan om je hond gelukkig te maken?

Voor hondenliefhebbers is het belangrijk dat de manden van duurzaam en uitstekende kwaliteit zijn, met behoud van een fris uiterlijk en vorm, zelfs na vele wasbeurten. Voor het fabriceren van deze manden is gebruik gemaakt van de beste kwaliteit meubelstoffen die goed bestand zijn tegen krabben van de hond en tegen vuil.

Je waardeert de kwaliteit, de materialen en de hoge afwerking! Voor honden is het belangrijk dat het bed groot en zacht is zodat ze er urenlang comfortabel op kunnen liggen. Door de dikke vulling zullen er nooit dunne delen ontstaan in het kussen. Tevens heeft de speciale vulling een isolerend effect om te kou van de vloer tegen te houden.  

De door ons aangeboden hondenbedden combineren functionaliteit en een mooie uitstraling. Ze zijn duurzaam en zelfs na vele wasbeurten zijn ze nog steeds zacht en donzig. Ze houden de vorm heel lang dankzij professionele vullingen. Bovendien hebben ze anti-allergische eigenschappen en zijn ze ook een uitzonderlijk ecologisch product waarbij aan het milieu is gedacht. 

Groot, zacht, comfortabel – PRECIES ZOALS HONDENBEDDEN ZOUDEN MOETEN ZIJN

Inclusief uitneembaar binnenkussen en gratis klein kussentje voor het hoofd of om mee te spelen.

Deze manden zijn verkrijgbaar in de volgende maten:

S: buitenmaat 70/55cm     binnenmaat 50/40cm
M: buitenmaat 90/75cm     binnenmaat 70/60cm
L: buitenmaat 110/90cm     binnenmaat 90/75cm
XL: buitenmaat 130/110cm  binnenmaat 110/90

De buitenkant en de onderkant van de mand kunt u eenvoudig schoonvegen met een vochtige doek met eventueel een klein beetje wasmiddel. Het binnenkussen is uitneembaar om uit te kunnen kloppen. Mocht het binnenkussen erg vuil zijn, kunt u hem wassen op max 40 graden.

5 vergelijkbare producten in dezelfde categorie