KINDERBED RACEAUTO 180x90 ROOD

€ 169,00
Inclusief BTW

Kinderbed model Raceauto
180x90
Inclusief lattenbodem
Matras kan tegen meerprijs bijgeleverd worden

Met of zonder matras
Aantal
op voorraad

Onze prachtige kinderbedden combineren duurzaamheid en robuustheid met een interessant en kleurrijk ontwerp. Vervaardigd van hoogwaardig materiaal en bedekt met drie lagen van niet-giftige verf op waterbasis, die niet alleen aan de veiligheid voldoet, maar er ook geweldig uit ziet. De kleuren zijn duurzaam en vervagen niet.

 

In de lattenbodem gebruiken we alleen frames gemaakt van elastische FLEX-strips. Ze dragen een lading tot 60 kg, ze zijn duurzaam en door hun veerkracht vergroten ze het slaapcomfort aanzienlijk. Er zijn aanvullende beschermende veiligheidbarrières aangebracht, waardoor uw kind verzekerd is van een rustige en veilige slaap. De set bevat ook een diepe en praktische lade die kan worden gebruikt als een opbergmogelijkheid voor beddengoed of speelgoed.

 
 

Het ontwerp van het Dreams bed is door zijn vorm niet alleen een bed, maar ook een uiterst belangrijk middelpunt van de slaapkamer. Dankzij de prachtige kleuren en vorm is het bed zowel geschikt voor jonge kinderen als voor jonge mensen. Het zal het interieur van de kinderkamer nieuw leven inblazen en ervoor zorgen dat kinderen aangename en onvergetelijke momenten beleven.

 

Maak de verbeelding van je kind waar en kies een van onze prachtige ontwerpen!

 
 

Lattenbodem
Standaard bijgeleverd bij ons!
OPTIONEEL MATRAS

Wij hebben een bijpassend hoogwaardig matras voor dit bed. Bespaar geld en verzendkosten en bestel hem direct mee!

Eigenschappen matras:

  • hardheid: gemiddelde hardheid voor personen tot 60 kg
  • hoogte: 14 cm
  • enkelzijdig matras
  • afneembare hoes

Materialen matras:

  • bonell veren
  • thermoplastisch schuim
  • polyurethaanschuim
  • spacer bekleding

De gebruikte materialen voor de productie van matrassen zijn  gecertificeerd, waardoor we zeker weten dat ze volledig  anti-allergeen  en  veilig zijn voor de gezondheid van de  gebruiker.

Opbouw matras

Datasheet

Formaat
180x90

12 vergelijkbare producten in dezelfde categorie